Складове, офиси и помещения под наем

Фирма Герма – 95 ЕООД отдава под наем хладилни складове и офис помещения , на територията на гр. София в район Красно село. Складовата база е с перфектна локация, спомагаща работата на наемателите на обектите да достигат лесно и достъпно, както до центъра на града, така и до периферните и околовръстни пътища, отвеждащи извън София. На минути пешеходно разстояние има Метро станция, автобусна и трамвайна спирка.
Локация на Складова база Герма : гр. София, кв. Красно село ул. Житница 24
Обща разгърната застроена площ – 5 183,70 кв.м
Паркинг – 2500,00 кв.м.
Складовете, които се предоставят, имат всички необходими разрешителни от БАБХ  във връзка с Европейскте изисквания за съхранение и продажба на хранителни продукти.
Хладилните складове, които фирмата предлага са както плюсови, така и минусови.
Всеки офис предлага Интернет. На всеки етаж от базата има разположени санитарни възли.

Какво предлагаме:
Самостоятелни хладилни складове под наем с различна големина. В зависимост от нуждите на нашите клиенти може да предложим хладилни складове с офис или без офис. Камерите са на ниво кота 0 и -1,5, като цената се определя на база квадратура.
Офис помещения с различна големина за дългосрочно ползване. Всеки офис предлага изградени комуникации, Интернет с възможност за статично IP, отопление на климатик. Предлагаме офис с балкон или без балкон. Фирмата предлага и офис тип апартамен.
Паркинг. Всеки наемател на хладилната база, може да използва паркинга на обекта за паркиране автомобилите на собствениците, както и да оставя за пренощуване служебните автомобили на фирмата по предварително уточнени парко места.
На територията на складовата база има действащо заведение, вендинг автомати за кафе, безалкохолни напитки и снакс.
Денонощна жива охрана и почистване на общите площи.

ТЪРСИТЕ СКЛАД ПОД НАЕМ В СОФИЯ?